Aparat fizioterapie cu ultrasunete FISIOSONIC PLUS
Aparat fizioterapie cu ultrasunete FISIOSONIC PLUS

Aparat fizioterapie cu ultrasunete FISIOSONIC PLUS

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Ultrasunete multi-frecvență clasa E.

FISIOSONIC® PLUS este un echipament inovator pentru terapia cu ultrasunete care folosește un anumit stadiu de ieșire numit clasa E. Eficiența mecanică obținută de etapa de ieșire din clasa E este semnificativ mai mare decât cea obținută cu etapele de ieșire tradițional și permite operatorului să furnizeze pacientului o putere mare, într-un mod constant și controlat în raport cu impedanța țesuturilor, cu un efect termic redus.

FISIOSONIC® PLUS este o tehnologie de ultimă generație echipată cu aplicatoare multifuncționale de 1-3 MHz. Aceste frecvențe pot fi utilizate individual sau împreună în timpul tratamentului. În plus față de metodele tradiționale, FISIOSONIC® PLUS introduce două funcții inovatoare: tratament secvențial și comutare automată a frecvenței.

Tratamentul secvențial oferă operatorului posibilitatea de a utiliza aplicatoare de scanare multi-disc cu o suprafață de contact înaltă și aplicabile pur și simplu cu benzi elastice normale. Emisia cu ultrasunete are loc secvențial și permite operatorului să realizeze un tratament automat pe o suprafață mare, fără a necesita o intervenție manuală dedicată.

Indicații:

Comutarea automată a frecvenței este posibilă prin intermediul exclusivului A.F.S. (COMUTATOR AUTOMAT DE FRECVENȚĂ) care vă permite să exploatați simultan diferitele focalizări ale frecvențelor de 1 și 3 MHz, permițându-vă să setați timpi de livrare diferiți pentru fiecare frecvență. Această caracteristică permite operatorului să obțină o acțiune țintită. Aplicatoarele sunt etanșe pentru tratamente de imersiune.

Sunt disponibile două moduri de funcționare: continuu și pulsat. Modul de funcționare pulsat permite modularea energiei (ciclu de funcționare variabil de la 10% la 90%) pentru a reduce efectul termic menținând în același timp presiunea de vârf exercitată asupra țesuturilor de către unda acustică neschimbată. Densitatea puterii de ieșire poate fi ajustată de la 0W / cm2 la 3W / cm2.

FISIOSONIC® PLUS este echipat cu sisteme de autocalibrare și control vizual și sonor al contactelor. Dispozitivul este echipat cu o intrare pentru conectarea la dispozitive de electroterapie (seria Modulo); operatorul are astfel posibilitatea de a efectua o terapie combinată cu orice aplicator furnizat.

FISIOSONIC® PLUS are o bibliotecă de protocoale terapeutice prestabilite dedicate atât patologiilor acute, cât și celor cronice. De asemenea, oferă operatorului posibilitatea de a crea programe personalizate, adaptate pacientului și adecvate diferitelor patologii și domenii care trebuie tratate, permițând terapii rapide și eficiente. Interfața utilizatorului cu tastatură și afișaj grafic oferă un impact decisiv modern și profesional.

Disponibil și în versiunea cu ecran tactil

Interfața FISIOSONIC® PLUS în versiunea cu ecran tactil asigură afișarea parametrilor pe un afișaj color mare care permite citirea chiar și la distanță și care permite operatorului să selecteze, să modifice și să țină întotdeauna sub control funcțiile și parametrii de funcționare . O caracteristică unică a FISIOSONIC® PLUS în versiunea cu ecran tactil este Wizard, un ghid digital pentru utilizarea pas cu pas a echipamentului. Datorită unui software intuitiv, Wizard îl ghidează pe operator în selectarea protocoalelor terapeutice prestabilite dedicate atât patologiilor acute, cât și celor cronice.

PROTOCOALE PRESETATE

CĂUTARE RAPIDĂ
– Patologie, program, zona corpului

SELECȚIA PROTOCOLULUI LIBER
– Frecvența, comutarea frecvenței, ciclul de funcționare, durata

CREAREA PROGRAMELOR PERSONALIZATE
– Economisire date, 100 de memorii gratuite, programe multifazice până la 4 faze

ACTUALIZARE PRIN PORT USB

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aparat fizioterapie cu ultrasunete FISIOSONIC PLUS”