Presoterapie - LINFOPRESS STUDIO
Presoterapie – LINFOPRESS STUDIO

Presoterapie – LINFOPRESS STUDIO

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

LINFOPRESS STUDIO este cea mai recentă inovație în domeniul presoterapiei peristaltice cu sectoare diferențiate. Acest tip de echipament permite intervenția asupra pacientului într-un mod fiziologic în care este nevoie de ajutor sau tratament constant pentru probleme cauzate de funcționarea defectuoasă a circulației limfatice sau venoase.

LINFOPRESS STUDIO adoptă un compresor puternic și silențios care permite cicluri de umflare cu reglare precisă a presiunii (0 ÷ 200 mmHg) pentru fiecare sector individual, afișat în mod constant pe ecranul grafic mare iluminat din spate. Cu LINFOPRESS STUDIO operatorul are o gamă largă de programe de lucru presetate împărțite în cele două categorii „Membre inferioare” și „Membre superioare” și poate stoca programe personalizate în amintirile gratuite disponibile.

LINFOPRESS STUDIO este echipat cu șase sectoare independente, cu reglare a presiunii pentru fiecare sector individual (chiar și în timpul tratamentului) pentru un control perfect al gradientului de presiune, cu afișaj. Dispozitivul asigură, de asemenea, funcția de descărcare totală a aplicatoarelor la sfârșitul tratamentului.

Indicații:

Secvența de umflare poate fi complet programată de utilizator și stocată în lista „Programe de utilizator”. Jambierele și brățările LINFOPRESS STUDIO adoptă o tehnologie specială cu sectoare suprapuse care permite obținerea de tratamente fără stază și fluxuri retrograde.

LINFOPRESS STUDIO este utilizat pe scară largă în diferitele ramuri ale medicinei: flebologie, medicină sportivă, geriatrie, terapii post-chirurgicale, limfologie și neuro-endocrinologie.

Acesta joacă un rol predominant în tratamentul limfedemului rezultat din tulburări veno-limfatice prin operarea unui masaj omogen și constant. LINFOPRESS STUDIO este indicat și pentru obținerea unei răciri după efort fizic prelungit în sport.

Accesorii disponibile:
– Jambiere cu 6 sectoare
– Mansoane brate cu 6 sectoare
– Set de duplicare cu 6 ieșiri
– Banda abdominală cu 2 sectoare
– Set splitter pentru banda abdominala de 2 sectoare
– Extensor diametru picioare / manșete
– Cuvertură de pat cu buzunare laterale
– Cărucior pentru aparate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Presoterapie – LINFOPRESS STUDIO”