Aparate electroterapie MODULO, MODULO PLUS si MODULO PLUS versiune PRO
Aparate electroterapie MODULO, MODULO PLUS si MODULO PLUS versiune PRO

Aparate electroterapie MODULO, MODULO PLUS si MODULO PLUS versiune PRO

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Modulo și Modulo Plus se nasc ca răspuns la cererea tot mai mare de echipamente de electroterapie, simplu de utilizat și capabil să facă față diferitelor nevoi terapeutice. Modulo are două canale de stimulare care sunt complet independente și izolate electric unul de celălalt. Modulo Plus are patru canale de stimulare care sunt complet independente și izolate electric unul de celălalt.

Stimularea este controlată atât în curent (CC), cât și în tensiune (CV). Fiecare protocol poate consta dintr-o secvență de până la 4 faze și fiecare fază poate utiliza o formă de undă diferită. Modulul și Modulul Plus oferă operatorului posibilitatea, la stimulare, de a regla intensitatea curentului pe fiecare canal individual sau simultan pe toate. Modulo și Modulo Plus sunt alimentate de la rețea și cu baterie.

Sunt echipamente simple de utilizat, echipate cu un ecran tactil color de 7″, care permite operatorului să aibă toate funcțiile sub control. Designul atractiv, interfața utilizatorului echipată cu ecran tactil oferă un impact modern și profesional. Curentul ridicat livrat (peste 120 mA) plasează Modulo și Modulo Plus printre cele mai puternice dispozitive din categoria lor.

Modulo Plus versiunea PRO este prevăzut cu 4 canale complet independente, echipat cu kituri pentru electroporatie, vehiculare și drenaj cu protocoale conexe. Dispune de un ecran color cu Touch Screen de 7’’, bază largă de protocoale terapeutice presetate.

Moduri de operare și curenți disponibili

– Stimularea mușchiului denervat: undă pătrată bifazică echilibrată, undă triunghiulară bifazică, curenți Kotz și impuls fiziologic. Stimularea mușchiului denervat: undă exponențială monofazică și bifazică, undă triunghiulară monofazică și bifazică, parțial denervată.

– Curenți antalgici: Diadinamic (monofazat, monofazat sincopat, difazic, difazic sincopat, perioadă scurtă și perioadă lungă), interferențial (bipolar, izoplanar, tetrapolar și vector), AMF, TENS, undă dreptunghiulară și cu vârf (continuu, rafală și aleatoriu), Faradiche, (Rectangular, Triunghiular, Exponențial, Neofaradic și Trabert).

– Curenți de transport: Iono, Iontoforeză, Galvanic de bază și întrerupt continuu.
– Electro-stimulare pentru medicina sportivă: undă pătrată bifazică echilibrată cu variație automată a frecvenței de stimulare, undă triunghiulară bifazică, curenți Kotz și impuls fiziologic.

– Stimulare urologică: undă pătrată bifazică, undă triunghiulară bifazică, impuls fiziologic.

– Electroterapie de înaltă tensiune: undă monofazică pozitivă, undă monofazică negativă (posibilitate de inversare a polarității).

– Electroterapie cu microcurenți (MET): undă pozitivă, undă negativă, undă bipolară. Electroterapia cu microcurent, indicată pentru ameliorarea durerii, folosește un nivel scăzut de curent (microampere) livrat cu impulsuri lungi comparativ cu curentul TENS. Spre deosebire de aceasta din urmă, care trebuie utilizată continuu pentru a avea efecte prelungite, microcurenții oferă beneficii durabile și cumulative în timp.

– Diagnostic: urmărirea curbei I./T. inervat și denervat cu cronassia și calculul reobazei. Unda pătrată și exponențială.

Interfață inteligentă cu ecran tactil

– Interfața Modulo și Modulo Plus asigură afișarea parametrilor pe un ecran color mare care permite citirea chiar și de la distanță și care permite operatorului să selecteze, să modifice și să țină întotdeauna sub control funcțiile și parametrii de operare.

– O caracteristică unică a Modulo și Modulo Plus este Expertul, un ghid digital pentru utilizarea pas cu pas a echipamentului.

– Datorită unui software intuitiv, Wizard îl ghidează pe operator în selectarea protocoalelor terapeutice prestabilite dedicate atât patologiilor acute, cât și celor cronice.

PROTOCOALE PRESETATE
– Baza de date mare de protocoale prestabilite: peste 200

CĂUTARE RAPIDĂ
– Dupa patologie, n. program, zona corpului

SELECȚIE PROTOCOL LIBER
– Setarea libera a tuturor parametrilor de distribuire

CREAREA PROGRAMELOR PERSONALIZATE
– Salvare date, 150 memorii libere, programe multifazice până la 4 faze

ACTUALIZARE VIA PORT USB

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aparate electroterapie MODULO, MODULO PLUS si MODULO PLUS versiune PRO”