Ecograf Doppler color Apogee 6300
Ecograf Doppler color Apogee 6300

Ecograf Doppler color Apogee 6300

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Design elegant și ergonomic, soluții inovatoare, funcții clinice complete și bază de date vastă.

Un ecograf ce garantează diagnosticul
Dotat cu o tehnologie inteligentă de procesare, Apogee 6300 oferă o calitate excelentă a imaginii, cu o eficiență ridicată de lucru. Dotat cu un design elegant și ergonomic, cu soluții inovatoare, cu funcții clinice complete și o bază de date puternică, ecograful Apogee 6300 garantează diagnosticului.

Specificații:
• Monitor de 23 inci cu rezoluție mare;
• Ecran de control touch screen de 13.3 inci;
• Panou de control cu înălțime și poziție ajustabile;
• Suport pentru gel detașabil cu temperatură reglabilă;
• 4 conectori pentru sonde, 6 suporturi pentru sonde;
• Cârlige pentru fiecare sondă.

Soluții clinice de diagnosticare avansate:
• Cardiovascular: Auto SG și Auto EF;
• Obstetrică și ginecologie: Lumi 4D;
• MSK: Needle Enhancement:
• Sondă micro-convexă pentru neonatologie;
• Sondă bi-plană pentru urologie.

Calitate excepțională a imaginii
Platforma de procesare a imaginilor Real View de ultimă oră îmbunătățește performanța sistemului, furnizând o imagine premium și accelerează procesul de diagnostic. Printr-o tehnologie inteligentă de compensare a ecoului, aceasta asigură uniformitatea imaginii câmpului apropiat și facilitează diagnosticul la pacienții dificil de diagnosticat.

Filtrul adaptat și multiple tehnologii
Tehnologia multi-filtru identifică automat toate tipurile de zgomot (speckle noise) și face o filtrare personalizată, pentru o imagine mai clară. Tehnologia Talented Encode, de codare a frecvențelor, îmbunătățește penetrarea și rezoluția imaginii. Oferă informații imagistice mai utile și arată leziunile de diferite adâncimi. Tehnologia de analiză a fluxului detectează și captează semnalul subtil de flux sanguin. Îmbunătățește capacitatea de a detecta tumorile și leziunile mici. Tehnologia imagistică de compunere spațială îmbunătățește rezoluția și joacă un rol important în cardiologie, hepatologie, obstetrică și ginecologie.

Ecograf Doppler color Apogee 6300

 

FUNCȚIONALITĂȚI

Tehnologia Lumi 4D
Ecograful 6300 redă imagini stereoscopice cu rezoluție foarte mare, foarte detaliate, statice și în timp real ale fătului. Unghiul sursei de lumină reglabil permite redarea unei imagini 4D realistă, detaliată și cu o multitudine de informații utile.

Față fetală cu Lumi 4D
Față fetală cu Lumi 4D

Auto EF & Auto SG
Bazat pe tehnologia de urmărire a speckle noise, Auto EF & Auto SG este modul eficient și facil de a măsura automat volumele cardiace și funcțiile miocardice. LV EF, ESV, EDV și GLS sunt calculate în același timp. În plus, oferă un tabel de tulpini segmentare, 17 segmente și WMS globale, precum analiza bull’s eye, imagini de urmărire în direct, GLV mediu LV și diverse afișaje cu formă de undă. Ei sunt redate împreună pentru a oferi o mai bună informare asupra deciziei de diagnosticarea a funcției cardiace.

Ecograf Doppler color Apogee 6300

Echo stres
Cu ajutorul modulului ECG, Stress Echo furnizează imagini cardiace și evaluează mișcarea peretelui în repaus și în condiții de stres. Este o modalitate non-invazivă de a detecta anomaliile coronariene.

Ecograf Doppler color Apogee 6300

Imagistica de contrast
Imagistica de contrast abdominală cu ultrasunete îmbunătățește eficient imagistica 2D și imagistica Doppler a ficatului și rinichilor. Acesta oferă un mod sigur, în timp real și accesibil pentru diagnosticul calitativ al tumorilor.

Ficat cu imagistică de contrast
Ficat cu imagistică de contrast

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ecograf Doppler color Apogee 6300”