Ecograf Doppler color Apogee 6500
Ecograf Doppler color Apogee 6500

Ecograf Doppler color Apogee 6500

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Ecograful Apogee 6500 utilizează o varietate de tehnologii de ultimă generație, o platformă inovatoare și un trasductor excepțional, ce permit o scanare cu o precizie foarte ridicată. Cu ajutorul platformei de procesare imagistică RealView, Apogee 6500 realizează o actualizare de 70% în performanțele operaționale generale.

Specificații:
• Monitor de 23 inci;
• Ecran de control touch screen de 13.3 inci;
• Panou de control;
• Suport pentru gel detașabil cu temperatură reglabilă;
• 5 conectori pentru sonde.

Tehnologii avansate de procesare a imaginii:
• Real View;
• Talented Encode;
• Tailored Filter;
• Lumi 4D;
• Auto SG și Auto EF;
• Imagistică de contrast.

Tehnologia Tuned Gain
Prin tehnologia Tuned Gain, sistemul recunoaște automat și face în mod inteligent diferența de ecou între diferite adâncimi ale țesuturilor și organelor. Tehnologia oferă o detectare exactă a leziunilor, astfel încât să faciliteze diagnosticul chiar și la pacienții cu diagnostic dificil.

Tehnologia Talentate Encode
Tehnologia Talentate Encode îmbunătățește precizia frecvenței și lățimea de bandă a ecoului primit pentru a îmbunătăți penetrarea și rezoluția imaginii. Comparativ cu metoda tradițională de prelucrare a modulelor fizice, aceasta ajută la prezentarea informațiilor imagistice utile mai eficient și la prezentarea mai precisă a leziunilor de diferite adâncimi.

Tailored Filter
Permite sistemului să identifice automat toate tipurile de zgomot de fond (speckle noise) și să efectueze în mod inteligent o filtrare personalizată. În comparație cu tehnologia convențională de filtrare dinamică și imagistica de reducere a zgomotelor, Tailored Filter crește raportul S / N cu 35%, pentru a prezenta o imagine mai distinctă.

Sonda liniară
Sonda liniară de 18 MHz prezintă informații detaliate despre imagine și detectează leziunile în țesuturile superficiale, tendoanele, nervii, venele periferice etc., care joacă un rol important în MSK.

Nervul meridian
Nervul meridian

Sonda micro-convexă
Sonda micro-convexă realizează o scanare 2D minuțioasă și surprinde fluxul de culori sensibile, fiind specializată în craniotomie, laparotomie intraoperatorie, craniocerebrale neonatale și examene vasculare profunde.

Secțiunea Sagetală Craniocerebrală Neonatală
Secțiunea Sagetală Craniocerebrală Neonatală

Sonda bi-plană
Sonda bi-plană, cu aplicații în urologie, ghidează procedurile de intervenție prin imagistica bi-plană în timp real cu ghidul personalizat pentru biopsie.

Prostată
Prostată

 

FUNCȚIONALITĂȚI

Auto EF
EF măsoară automat volumele cardiace pe baza tehnologiei de urmărire a petelor. Sistemul identifică endocardul și stabilește un ROI folosind o bază de date anatomică. LV EF, ESV, EDV și GLS sunt calculate în același timp. Oferă un mod eficient și fără efort de a obține EF 2D și volume precise, fiind un instrument util pentru diagnosticarea funcției cardiace.

Ecograf Doppler color Apogee 6500

Auto SG
Auto SG este evaluarea cantitativă automată a funcțiilor miocardice globale și regionale. Oferă un tabel de tulpini segmentare, 17-segment și WMS global, precum analiza bull’s eye, GLV mediu LV. Sprijină diagnosticul asupra bolilor cardiace tipice precum cardiomiopatia dilatată, cardiomiopatia hipertrofică și cardiomiopatia restrictivă.

Ecograf Doppler color Apogee 6500

Echo Stress
Echo Stress evaluează mișcarea peretelui inimii în repaus și în condiții de stres și oferă o analiză a funcției sistolice a LV. Cu asistența modulului ECG, este o modalitate non-invazivă de a detecta anomaliile coronariene.

Ecograf Doppler color Apogee 6500

Imagistica de contrast cu ultrasunete
Imagistica de contrast cu ultrasunete îmbunătățește eficient imagistica 2D și Doppler a vascularizației, ficatului și rinichilor, fiind sigură, accesibilă și în timp real. Permite detectarea și diagnosticul calitativ al tumorilor la ficat, rinichi și alte organe.

Ecograf Doppler color Apogee 6500

Lumi 4D
Lumi 4D este o tehnologie de procesare a imaginii care folosește sursa de lumină și umbra, cu unghiul și poziția ajustabile, pentru a prezenta imagini 4D mai realiste.

Ecograf Doppler color Apogee 6500 Ecograf Doppler color Apogee 6500 Ecograf Doppler color Apogee 6500

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ecograf Doppler color Apogee 6500”