Incubator Comen B8
77.315 lei Adaugă în coș

Incubator Comen B8

77.315 lei

Disponibil pentru precomandă

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Incubatorul Comen B8 a fost proiectat pentru a evita riscurile de infectie in spital. Acest incubator oferă un mediu ideal pentru o vindecare naturală și pașnica a nou-nascutului.

Sistemul de monitorizare B8 este construit special pentru nou-născuți și are tehnologia ExNeo ECG, tehnologia Adap-DSP NIBP, Masimo SpO2, tehnologia apneei de autosalvare, accesorii testate pentru biocompatibilitate pentru nou-născuți și multe altele.

Caracteristici:

Tehnologie de încălzire rezistivă variabilă: adoptați tubul de încălzire dublu rezistiv, radiatorul cu aripioare duble și sistemul de control al temperaturii pentru a funcționa în timp partajat, care realizează viteză mare de încălzire, timp de încălzire scurtat și fluctuații mici de temperatură pentru a crea un mediu stabil și cald pentru sugari.
Sistem de circulație a aerului: Design dublu simetric de intrare a aerului și dublă evacuare a aerului. Temperatura și umiditatea sunt uniforme în interiorul incubatorului
Servo alimentare cu oxigen: Controlul feedback-ului în buclă închisă se realizează prin calculul raportului aer-oxigen și măsurarea concentrației de oxigen.
Calibrarea concentrației de oxigen cu un singur buton: Precizia detectării concentrației de oxigen este până la ±2%.
– Masurarea umiditatii inauntrul incubatorului poate ajunge la 95%: Potrivit pentru nou nascutii cu greutate foarte mica
– Rezervor de apa transparent: Vederea clara a rezervorului de apa previne stricarea incubatorului din cauza arderii uscate
– Material PPSU: Rezervorul de apa este alcatuit din material PPSU, care este prietenos mediului si poate fi sterilizat
– Pat reglabil electric: pedală și control dublu cu ecran tactil pentru a oferi înălțimea potrivită a patului pentru lucrătorii din domeniul sănătății de diferite înălțimi.
– Saltea cu înclinare electrică: abandonează butonul de reglare manuală și realizează controlul cu un singur buton prin ecranul tactil, ceea ce permite o operare ușoară.
– Dezasamblarea manuală necesită doar 3 pași, cel mai mic număr de proceduri dintre produse similare, ceea ce reduce foarte mult volumul de muncă al personalului medical.
– Ușă cu amortizare silențioasă: design rotativ de absorbție a șocurilor, ușa coboară ușor și silențios, fără mânere