Laser Entry Level – Continuu si pulsat LUMIX 2
Laser Entry Level – Continuu si pulsat LUMIX 2

Laser Entry Level – Continuu si pulsat LUMIX 2

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

LASER LUMIX® 2 PUTERE DE FRECVENȚĂ ÎNALTĂ – LUMIX® 2 este o tehnologie portabilă inovatoare pentru terapia cu laser cu lungime de undă dublă pentru utilizare în ambulatoriu, cabinet medical și fizioterapie.

LUMIX® 2 adoptă transmisia energiei laserului prin fibră optică, care permite transferul luminii laserului de la sursă la zona de tratament. Această metodă de construcție, combinată cu realizarea unui dispozitiv de conducere cu laser extrem de versatil, permite laserului LUMIX® 2 să amestece două tipuri de lumină laser într-un singur punct: RED (650nm) și INFRARED (910nm). Putere: 0,5 W.

Efecte: analgezic! antiinflamator!

LUMIX® 2 este eficient deoarece este BIDIODIC: diodă laser de mare putere în lungimea de undă cu infraroșu PULSAT-SUPERPULSAT și diodă laser CONTINUĂ în lungimea de undă ROȘU, care permit transmiterea energiei către țesut la diferite niveluri subcutanate. Performanțele ridicate, biostimularea diferită a celor două lungimi de undă și efectul termic rezultat, permit utilizatorului să opereze cu tratamente rapide.

Posibilitatea de a interacționa în modul de emisie, prin ajustarea puterii și frecvenței diodei INFRAROZE, face ca laserul LUMIX® 2 să fie extrem de versatil pentru toate utilizările terapiei cu laser în domeniile medical și fizioterapie.

Pătrunderea țesuturilor

Printre factorii care permit luminii laser să pătrundă în țesuturile umane, lungimea de undă și puterea de vârf sunt fundamentale. Este important ca laserul să aibă o lungime de undă care să se încadreze în așa-numita „FERASĂ TERAPEUTICĂ”, adică de la 600 la 1400 nanometri. Laserul LUMIX® 2 emite în lungimi de undă de: 650nm (diodă roșie) și 910 nm (diodă infraroșie). La aceeași lungime de undă, puterea de vârf este factorul determinant pentru a atinge adâncimea. Prin urmare, utilizarea unui laser cu puteri de vârf ridicate este esențială pentru atingerea straturilor profunde: puterea de vârf a laserului LUMIX® 2 este de 100 de wați.

Versiunea ecranului tactil

Interfața LUMIX® 2 în versiunea cu ecran tactil asigură afișarea parametrilor pe un ecran color mare care permite citirea chiar și de la distanță și care permite operatorului să selecteze, să modifice și să țină întotdeauna sub control funcțiile și parametrii de operare .

O caracteristică unică a LUMIX® 2 în versiunea cu ecran tactil este Wizard, un ghid digital pentru utilizarea echipamentului pas cu pas. Datorită unui software intuitiv, Wizard îl ghidează pe operator în selectarea protocoalelor terapeutice prestabilite dedicate atât patologiilor acute, cât și celor cronice.

PROTOCOALE PRESETATE

CĂUTARE RAPIDĂ
– după patologie, program, zona corpului

SELECȚIA PROTOCOLULUI LIBER
– frecvența, setarea separată a surselor, ciclul de funcționare, durata

CREAREA PROGRAMELOR PERSONALIZATE
– salvare date, 100 de memorii libere, programe multifazice până la 4 faze

ACTUALIZARE VIA PORT USB
– Versiune cu afișaj grafic

LUMIX® 2 este simplu de utilizat, echipat cu un afișaj grafic mare cu iluminare din spate care permite operatorului să aibă toate funcțiile sub control. Designul atractiv, interfața cu tastatura și afișajul oferă un impact modern și profesional.

LUMIX® 2 este un echipament compact, ușor, performant, conceput pentru a satisface fiecare nevoie de tratament, chiar și a operatorilor care, lucrând în mai multe locații, necesită un dispozitiv de ultimă generație și ușor de transportat.

PROTOCOALE PRESETATE
– pentru principalele patologii acute și cronice

SELECȚIA PROTOCOLULUI LIBER
– frecvență, ciclu de funcționare, durată

CREAREA PROGRAMELOR PERSONALIZATE
– salvarea datelor, 100 de memorii libere, programe multifazice

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Laser Entry Level – Continuu si pulsat LUMIX 2”