Lasere de mare putere - Lumix Plus / Lumix Ultra
Lasere de mare putere – Lumix Plus / Lumix Ultra

Lasere de mare putere – Lumix Plus / Lumix Ultra

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

LUMIX® Plus și LUMIX® Ultra cu versiuni de putere înaltă. Laser C.P.S.® cu impulsuri continue cu impulsuri superpulsate.

LUMIX® Plus și LUMIX® Ultra sunt lasere multidiode inovatoare de mare putere cu emisie C.P.S.® (Continuă, Pulsată și Superpulsată) care realizează fotobiostimulare eficientă în domeniul Fizioterapiei, Medicinei de reabilitare, Medicinei sportului și Ortopediei.

Specificații:
– Cea mai mare putere de vârf: de la 300Watt și 1800Watt
– Puterea medie: de la 10Watt la 35Watt
– Până la 5 lungimi de undă disponibile
– Adevărata superpulsare: până la 100.000Hz
– Nanotehnologie: nano-impulsuri 70ns

Sistemul C.P.S.® cu mai multe lungimi de undă

1. Lungimea de undă multiplă a LUMIX® Plus și LUMIX® Ultra, puterea de vârf ridicată (de la 300Watt și 1800Watt) și puterile medii ridicate care ajung la 35W permit o implicare volumetrică largă a zonei tratate cu administrarea unei cantitatea de energie în profunzime, asigurând o penetrare a țesuturilor deosebit de mare.

2. Printre factorii care permit luminii laser să pătrundă în țesuturi, lungimea de undă și puterea de vârf sunt fundamentale. Este important ca laserul să aibă o lungime de undă care se încadrează în așa-numita „FEREASTRĂ TERAPEUTICĂ”: LUMIX® Plus și LUMIX® Ultra emit în lungimi de undă de la 650nm la 1064nm și puterea de vârf a LUMIX® Plus și LUMIX® Ultra variază de la 300Watt și 1800Watt.

3. Sistemul exclusiv CPS® proiectat de Fisioline® vă permite să amestecați emisiile diferitelor tipuri de surse laser, permițându-vă să suprapuneți caracteristici deosebite, cum ar fi puterea de vârf ridicată a surselor super-pulsate și puterea medie ridicată a surselor continue la diferite lungimi de val disponibil, făcând laserele LUMIX® Plus și LUMIX® Ultra puternice și extrem de performante.

Adevărata superpulsare
Utilizarea frecvențelor de pulsație ridicate (peste 30 KHz: Superpulsare) vă permite să exploatați un nou fenomen fizic: efectul fotomecanic, adică transformarea, la nivel molecular, a energiei luminoase EM în energie mecanică. Acest lucru poate accentua, cu aceeași lungime de undă și putere, efectele atât asupra structurilor de conducere, adică asupra țesutului muscular (de relaxare) și nervos (antalgie), cât și asupra țesutului fibros (elasticitate crescută). Gama largă de reglare a frecvenței (de la 1Hz la 100.000Hz) face ca laserele LUMIX® Plus și LUMIX® Ultra să fie unice în felul lor.

Superpulsarea (de la 30.000Hz la 100.000Hz) este principala caracteristică a fotobiomodulării cu laser pentru a activa creșterea oaselor și a cartilajului, după cum demonstrează publicațiile științifice realizate cu lasere Fisioline®.

Dimensiunea punctului de emisie este de o mare importanță, adică suprafața pe care radiația laser este uniform distribuită (densitatea puterii W / cm2). Cu cât dimensiunea punctului este mai mare, cu aceeași densitate de putere, cu atât este mai mare penetrarea laserului în țesuturi datorită sumei de împrăștiere.

Punctul LUMIX® Plus și LUMIX® Ultra variază de la un diametru de aproximativ 2 cm la un diametru de aproximativ 6 cm prin utilizarea unor distanțiere speciale. Aceste caracteristici permit laserelor LUMIX® Plus și LUMIX® Ultra să transfere energia laser și termică la adâncimi considerabile de țesut.

– Tratament automat cu distanțiere în funcție de zona de tratat
– Braț articulat
– Distanțieri în funcție de zona de tratat (diametru 30, 60 mm)

Plusurile sistemului C.P.S.®
– Lungime de undă multiplă. Lungimi de undă selectate pentru a asigura uniformitatea distribuției energiei de la straturile de suprafață la straturile mai profunde.
– Combinare și sincronizare. Sincronizarea și combinarea diferitelor tipuri de surse continue, pulsate și superpulsate permite intervenția directă atât asupra simptomelor, cât și asupra cauzei patologiilor.
– Suprapunere: punct unic. Diodele suprapuse optic amestecate cu fibre optice pentru a obține iradiere omogenă pe un singur punct.

Timpi reduși
Densitatea ridicată a energiei, biostimularea diferită a lungimilor de undă diferite și efectul termic obținut cu LUMIX® Plus și LUMIX® Ultra permit tratamente extrem de rapide, reducând numărul de aplicații.

Wizard: ghidul multimedia
O caracteristică unică a LUMIX® Plus și LUMIX® Ultra este Wizard, un ghid digital pentru utilizarea echipamentului pas cu pas. Datorită unui software intuitiv, Wizard ghidează operatorul în selectarea protocoalelor prestabilite dedicate diferitelor patologii. Datorită Wizardului, operatorul poate selecta, modifica și păstra întotdeauna sub control funcțiile și parametrii de operare.

Plusurile:
– protocoale prestabilite
– căutare rapidă
– selectarea liberă a protocolului
– crearea de programe personalizate
– actualizabil prin portul USB

Tehnologie interactiva
LUMIX® Plus și LUMIX® Ultra sunt lasere extrem de versatile și intuitive, vă permit să gestionați și să țineți sub control doza de energie administrată țesuturilor, printr-o modulare automată a parametrilor de livrare în funcție de zona de tratat și de faza acută sau cronică a patologiei pe care o prezintă pacientul.

LUMIX® Plus și LUMIX® Ultra oferă, de asemenea, operatorului posibilitatea de a crea programe personalizate adaptate pacientului și adecvate diferitelor patologii și domenii care trebuie tratate, permițând terapii extrem de rapide și eficiente.

Afișaj cu ecran tactil Interfața LUMIX® Plus și LUMIX® Ultra asigură afișarea parametrilor pe un ecran tactil mare de 7″ color care permite citirea chiar și de la distanță și care permite operatorului să monitorizeze funcționarea corectă a dispozitiv.

Tutorial video
Fisioline® prezintă o noutate importantă: combinația cu protocoalele prestabilite de tutoriale video explicative, întotdeauna disponibile, actualizabile și consultabile direct de pe consolele LUMIX® Plus și LUMIX® Ultra, care ilustrează, în detaliu, operațiunea.

Versiuni disponibile:

Lasere de mare putere - Lumix Plus / Lumix Ultra

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lasere de mare putere – Lumix Plus / Lumix Ultra”