Magnetoterapie - FISIOFIELD MAXI
Magnetoterapie – FISIOFIELD MAXI

Magnetoterapie – FISIOFIELD MAXI

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

FISIOFIELD MAXI: tehnologie inovatoare în magnetoterapie

FISIOFIELD MAXI – 4 iesiri independente – este un echipament inovator pentru magnetoterapie care generează câmpuri magnetice pulsate la frecvență joasă și medie. FISIOFIELD MAXI face parte din noua linie FISIOFIELD și extinde orizonturile în aplicații cu câmpuri magnetice în medicina ortopedică și traumatică și sportivă.

În plus față de setarea parametrilor precum frecvența, intensitatea și timpul de tratament, operatorul poate selecta două tipuri de forme de undă (pătrate sau sinusoidale) pentru a putea acționa selectiv asupra diferitelor țesuturi biologice, producând efecte terapeutice specifice (analgezic, antiedem, trofice și stimulatoare). FISIOFIELD MAXI combină comoditatea utilizării protocoalelor terapeutice prestabilite cu opțiunea de a crea și stoca altele noi în amintirile sale gratuite.

FISIOFIELD MAXI este capabil să gestioneze patru rezultate complet independente, cu posibilitatea de a trata simultan patru pacienți cu patologii diferite. Parametrii programelor asociate celor patru ieșiri (frecvență, putere, timp de tratament) pot fi amestecați separat, permițându-vă să începeți tratamentele în momente diferite.

Indicații
– PATOLOGII OSTEO-ARTICULARE: întârzieri în consolidare, pseudartroză, osteoporoză, osteocondroză
– PATOLOGII MUSCULOSCHELETICE

Efecte: stimularea țesuturilor moi și a țesuturilor osoase!

O gamă largă de configurații oferite, caracteristicile unice, cum ar fi forma de undă dublă (pătrat și sinusoidal), capacitatea de a lucra atât la frecvență joasă, cât și medie, fac echipamentul extrem de versatil, permițându-vă să satisfaceți orice nevoie terapeutică. Generatorul oferă o putere de vârf ridicată, cel puțin 100 Gauss eficientă pe fiecare aplicator. Dimensiunea redusă a generatorului permite o utilizare ușoară în orice mediu. Interfața utilizatorului echipată cu tastatură și afișaj grafic, disponibilă și în versiunea cu ecran tactil color de 7 inch, oferă un impact decisiv modern și profesional.
Pentru siguranța operatorului și a celor prezenți, FISIOFIELD MAXI adoptă noul L.S.F. (DOMENIU SCATAT SCĂZUT), care reduce semnificativ radiațiile nedorite în afara aplicatoarelor. Calitatea ridicată a materialelor utilizate face din FISIOFIELD MAXI un instrument fiabil și de lungă durată.

Magnetoterapie - FISIOFIELD MAXI

Disponibil și în versiunea cu ecran tactil

Interfața FISIOFIELD MAXI din versiunea cu ecran tactil asigură afișarea parametrilor pe un afișaj color mare care permite citirea chiar și de la distanță și permite operatorului să monitorizeze funcționarea corectă a dispozitivului.

O caracteristică unică a FISIOFIELD MAXI în versiunea cu ecran tactil este Wizard, un ghid digital pentru utilizarea pas cu pas a echipamentului. Datorită unui software intuitiv, Wizard ghidează operatorul în selectarea protocoalelor terapeutice prestabilite dedicate atât patologiilor acute, cât și celor cronice.

PROTOCOALE PRESETATE

CĂUTARE RAPIDĂ
– dupa patologie și n. program

SELECȚIA PROTOCOLULUI LIBER
– frecvența, setarea separată a surselor, ciclul de funcționare, durata

CREAREA PROGRAMELOR PERSONALIZATE
– salvarea datelor, 100 de memorii gratuite, programe multifazice

ACTUALIZARE VIA PORT USB

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Magnetoterapie – FISIOFIELD MAXI”