Magnetoterapie - FISIOFIELD MIDDLE
Magnetoterapie – FISIOFIELD MIDDLE

Magnetoterapie – FISIOFIELD MIDDLE

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

FISIOFIELD MIDDLE Magnetoterapie

FISIOFIELD MIDDLE – 3 iesiri independente – este un echipament inovator pentru magnetoterapie care generează câmpuri magnetice pulsate la frecvență joasă și medie. FISIOFIELD MIDDLE face parte din noua linie FISIOFIELD și extinde orizonturile în aplicații cu câmpuri magnetice în medicina ortopedică și traumatică și sportivă.

În plus față de setarea parametrilor precum frecvența, intensitatea și timpul de tratament, operatorul poate selecta două tipuri de forme de undă (pătrate sau sinusoidale) pentru a putea acționa selectiv asupra diferitelor țesuturi biologice, producând efecte terapeutice specifice (analgezic, antiedem, trofice și stimulatoare). FISIOFIELD MIDDLE combină comoditatea utilizării protocoalelor terapeutice prestabilite cu opțiunea de a crea și stoca altele noi în memoriile sale libere.

FISIOFIELD MIDDLE este capabil să gestioneze trei rezultate complet independente, cu posibilitatea de a trata simultan trei pacienți cu patologii diferite. Parametrii programelor asociate celor trei ieșiri (frecvență, putere, timp de tratament) pot fi atribuibili separat, permițându-vă să începeți tratamentele în momente diferite.

Indicații:

– PATOLOGII OSTEO-ARTICULARE: întârzieri în consolidare, pseudartroză, osteoporoză, osteocondroză
– PATOLOGII MUSCULOSCHELETICE

Efecte: analgezic!

O gamă largă de configurații oferite, caracteristicile unice, cum ar fi forma de undă dublă (pătrat și sinusoidal), capacitatea de a lucra atât la frecvență joasă, cât și medie, fac echipamentul extrem de versatil, permițându-vă să satisfaceți orice nevoie terapeutică. Generatorul oferă o putere de vârf ridicată, cel puțin 100 Gauss eficientă pe fiecare aplicator.

Dimensiunea redusă a generatorului permite o utilizare ușoară în orice mediu. Interfața utilizatorului echipată cu tastatură și afișaj grafic, disponibilă și în versiunea cu ecran tactil color de 4,3 inch, oferă un impact decisiv modern și profesional.
Pentru siguranța operatorului și a celor prezenți, FISIOFIELD MIDDLE adoptă noul L.S.F. (DOMENIU SCATAT SCĂZUT), care reduce semnificativ radiațiile nedorite în afara aplicatoarelor. Calitatea ridicată a materialelor utilizate face din FISIOFIELD MIDDLE un instrument fiabil și de lungă durată.

Accesorii Fisiofield Middle:

Magnetoterapie - FISIOFIELD MIDDLE

 

Disponibil și în versiunea cu ecran tactil  cu 4 IEȘIRI INDEPENDENTE

Interfața FISIOFIELD MIDDLE din versiunea cu ecran tactil asigură afișarea parametrilor pe un afișaj color mare care permite citirea chiar și de la distanță și permite operatorului să monitorizeze funcționarea corectă a dispozitivului. O caracteristică unică a FISIOFIELD MIDDLE în versiunea cu ecran tactil este Wizard, un ghid digital pentru utilizarea pas cu pas a echipamentului. Datorită unui software intuitiv, Wizard îl ghidează pe operator în selectarea protocoalelor terapeutice prestabilite dedicate atât patologiilor acute, cât și celor cronice.

PROTOCOALE PRESETATE

CĂUTARE RAPIDĂ
– dupa patologie și n. program

SELECȚIA PROTOCOLULUI LIBER
– frecvența, setarea separată a surselor, ciclul de funcționare, durata

CREAREA PROGRAMELOR PERSONALIZATE
– salvarea datelor, 100 de memorii libere, programe multifazice

ACTUALIZARE VIA PORT USB

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Magnetoterapie – FISIOFIELD MIDDLE”