Manseta ERKA SMART RAPID ONE PIECE
Manseta ERKA SMART RAPID ONE PIECE

Manseta ERKA SMART RAPID ONE PIECE

273 lei

Disponibil pentru precomandă

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Manșetă Smart Rapid One Piece cu sistem de închidere inteligent cu velcro: adezivul foarte moale și cureaua din lână de pe manșetă sunt simple și fiabile în fiecare aplicație.

Fabricată dintr-un material robust și biocompatibil, manșeta Smart Rapid One Piece se caracterizează prin longevitate excepțională. Poate fi dezinfectată ușor și garantează valori de igienă optime. Selectarea unei manșete prea mici sau prea mari în raport cu circumferința brațului poate duce la o distorsionare a valorilor măsurate cu până la 30 mmHg. Astfel, manșetele inteligente sunt echipate cu un tub colorat în funcție de dimensiunea lor. Corelația mărimii manșetei cu culoarea tubului este standardizată la nivel internațional.

Marcajul clar indicat al arterei brahiale permite aplicarea impecabilă a manșetei. În timpul măsurării presiunii sângelui, combinația de materiale utilizate asigură o distribuție uniformă a presiunii – factor esențial în determinarea citirilor cele mai precise. Schimbarea manșetelor se poate realiza rapid datorită sistemelor rapide de închidere.

Confortul optim este determinat de combinația de materiale utilizate și de absența completă a PVC, DEHP și a altor substanțe similare. Mai mult, materialele sunt biocompatibile și îndeplinesc cerințele specificate în DIN ISO 10993. Fabricată în Germania.

Variante:

● Manșetă Erka Smart Rapid One Piece cu un tub, culoare gri:
– Mărime 1, COD: 024.38393 – Preț: 219 lei;
– Mărime 2, COD: 024.37393 – Preț: 219 lei;
– Mărime 3, COD: 024.36393 – Preț: 210 lei;
– Mărime 4, COD: 024.30393 – Preț: 202 lei;
– Mărime 5, COD: 024.34393 – Preț: 273 lei.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Manseta ERKA SMART RAPID ONE PIECE”