Manseta ERKA SMART RAPID SINGLE PATIENT
Manseta ERKA SMART RAPID SINGLE PATIENT
1.033 leiAdaugă în coș

Manseta ERKA SMART RAPID SINGLE PATIENT

1.033 lei

Disponibil pentru precomandă

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Dezvoltată conform standardelor de igienă și special concepută pentru o singură aplicare, manșeta Smart Rapid Single Patient (pentru un singur pacient) este ideală pentru utilizare în mediul clinic zilnic.

Materialele utilizate sunt deosebit de prietenoase cu pielea, sigure dermatologic și asigură o purtare confortabilă pentru pacient. Manșetele Smart Rapid Single Patient pot fi schimbate în câteva secunde, având un sistem de închidere cu velcro: adezivul foarte moale și cureaua din lână pe manșetă sunt simple și fiabile în fiecare aplicație.

Indicatorii de poziție afișați pe mașetă permit aplicarea fără cusur a acesteia, pentru rezultate optime de măsurare. Fiecare manșetă Erka este testată pentru o funcționare corectă 100%. În plus, manșetele noastre îndeplinesc toate cerințele celor mai recente linii directoare AAMI și AHA pentru dimensiunea corectă a manșetei tensiunii arteriale.

Selectarea unei manșete prea mici sau prea mari în raport cu circumferința brațului poate duce la o distorsionare a valorilor măsurate cu până la 30 mmHg. Astfel, manșetele inteligente sunt echipate cu un tub colorat în funcție de dimensiunea lor. Corelația mărimii manșetei cu culoarea tubului este standardizată la nivel internațional.

Marcajul clar indicat al arterei brahiale permite aplicarea impecabilă a manșetei. În timpul măsurării presiunii sângelui, combinația de materiale utilizate asigură o distribuție uniformă a presiunii – factor esențial în determinarea citirilor cele mai precise. Schimbarea manșetelor se poate realiza rapid datorită sistemelor rapide de închidere.

Confortul optim este determinat de combinația de materiale utilizate și de absența completă a PVC, DEHP și a altor substanțe similare. Mai mult, materialele sunt biocompatibile și îndeplinesc cerințele specificate în DIN ISO 10993. Fabricată în Germania.

● Manșetă Erka Smart Rapid Single Patient cu un tub, culoare alb:
– Cutie 10 buc, mărime 1, COD: 024.58473 – Preț: 987 lei;
– Cutie 10 buc, mărime 2, COD: 024.57473 – Preț: 997 lei;
– Cutie 10 buc, mărime 3, COD: 024.56473 – Preț: 972 lei;
– Cutie 10 buc, mărime 4, COD: 024.50473 – Preț: 939 lei;
– Cutie 10 buc, mărime 5, COD: 024.54473 – Preț: 1033 lei.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Manseta ERKA SMART RAPID SINGLE PATIENT”