Manseta ERKA SMART RAPID
Manseta ERKA SMART RAPID

Manseta ERKA SMART RAPID

357 lei

Disponibil pentru precomandă

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Manșeta Erka Smart Rapid este biocompatibilă, se poate curăța cu ușurință și se poate schimba rapid cu sistemul inteligent de închidere cu velcro: adezivul foarte moale și cureaua din lână de pe manșetă sunt simple și fiabile în fiecare aplicație.

Măsurarea corectă a tensiunii arteriale este importantă în determinarea diagnosticului, în gestionărea și tratamentul hipertensiunii arteriale, iar pentru aceasta alegerea mărimii corecte a manșetei este de o importanță cheie.

Selectarea unei manșete prea mici sau prea mari în raport cu circumferința brațului poate duce la o distorsionare a valorilor măsurate cu până la 30 mmHg. Astfel, Erka oferă o gamă largă de mărimi de manșetă Smart Rapid, de la mărimea-copil până la mărimea-coapsă, pentru a se potrivi fiecărui utilizator. În plus, schimbarea manșetelor se poate realiza rapid datorită sistemelor rapide de închidere.

Manșetele Smart Rapid sunt biocompatibile, rezistente la apă și sigure dermatologic, se pot curăța și dezinfecta cu ușurință. Aceasta înseamnă igienă maximă pentru pacient și personal. Confortul optim este determinat de combinația de materiale utilizate și de absența completă a PVC, DEHP și a altor substanțe similare. Mai mult, materialele sunt biocompatibile și îndeplinesc cerințele specificate în DIN ISO 10993.

Pentru a evita orice eroare, manșeta trebuie așezată corect. Artera brahială este marcată clar pe toate manșetele ERKA: este un indicator fiabil pentru poziționarea manșetei. Toate manșetele ERKA GREEN sunt clar marcate cu un interval de dimensiuni. Trebuie să alegeți o mărime diferită a manșetei dacă circumferința brațului nu se încadrează.

Variante:

● Manșetă Erka Smart Rapid cu un tub, culoare gri:
– Mărime 1, COD: 024.28493 – Preț: 227 lei;
– Mărime 2, COD: 024.27493 – Preț: 229 lei;
– Mărime 3, COD: 024.26493 – Preț: 223 lei;
– Mărime 4, COD: 024.20493 – Preț: 217 lei;
– Mărime 5, COD: 024.24493 – Preț: 291 lei;
– Mărime 6, COD: 024.29493 – Preț: 357 lei.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Manseta ERKA SMART RAPID”