Manseta ERKA SUPERB HOME
Manseta ERKA SUPERB HOME

Manseta ERKA SUPERB HOME

311 lei

Disponibil pentru precomandă

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Manșeta Superb Home este simplu de utilizat și ajută la măsurarea tensiunii arteriale fără erori: fiecare manșetă are instrucțiuni clare de poziționare și etichete de mărime vizibile. Construcția manșetei este optimă în măsurarea tensiunii arteriale datorită distribuției uniforme a presiunii și a valorilor extrem de precise rezultate.

Auto-monitorizarea tensiunii arteriale este o parte importantă a tratamentului pentru persoanele cu hipertensiune. De aceea, selectarea dimensiunii corespunzătoare a manșetei și aplicarea corectă a manșetei tensiunii arteriale are ca rezultat măsurători semnificative.

Manșeta a fost special concepută pentru auto-măsurare: designul special al aparatului permite aplicarea fără asistență externă. Când este aplicat pe brațul superior, inelul D formează o formă de bază conică care optimizează potrivirea manșetei în timpul măsurării. Pentru a evita orice eroare, manșeta trebuie așezată corect. Artera brahială este marcată clar pe toate manșetele ERKA: este un indicator fiabil pentru poziționarea manșetei.

Confortul optim este determinat de combinația de materiale utilizate și de absența completă a PVC, DEHP și a altor substanțe similare. Mai mult, materialele sunt biocompatibile și îndeplinesc cerințele specificate în DIN ISO 10993. Fabricată în Germania.

Variante:

● Manșetă Erka Superb Home cu un tub, culoare gri:
– Mărime 3, COD: 025.46993 – Preț: 243 lei;
– Mărime 4, COD: 025.40993 – Preț: 237 lei;
– Mărime 5, COD: 025.44993 – Preț: 311 lei.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Manseta ERKA SUPERB HOME”