Manusi chirurgicale Peha-Taft Classic nepudrate
Manusi chirurgicale Peha-Taft Classic nepudrate

Manusi chirurgicale Peha-Taft Classic nepudrate

271 lei

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Manusi chirurgicale nepudrate din latex. Cutie cu 50 perechi.

Peha-taft classic nepudrate sunt manusi chirurgicale de latex din cauciuc natural. Se potrivesc perfect si nu obosesc mana, datorita formei anatomice. Sunt transparente, pentru un plus de siguranta. Produsul prezinta calitate fiabila, siguranta si pastreaza sensibilitatea tactila, iar designul sau simplu asigura un risc redus de reactii alergice datorita continutului scazut de proteine.

Datorita stratului interior polimerizat, manusile se aseaza rapid si se recomanda ca strat exterior, in combinatie cu manusa din latex Peha la interior. Manusile Peha-taft classic nepudrate reprezinta un produs de uz medical ce respecta specificatiile Standardului European EN 455, si un echipament personal de protectie conform specificatiilor Standardului European EN 374.
Adecvate pentru utilizarea cu medicamente citostatice si alte substante chimice. Nivel AQL de 0.65.

Recomandari:
Adecvate pentru toate procedurile chirurgicale, in special pentru operatii cu risc ridicat de perforatii, ca manusi externe in situatiile in care se poarta doua perechi (ortopedie, traumatologie, chirurgie de urgenta) sau cu pacientii cu grad ridicat de risc.

Informații suplimentare

Peha-Taft Classic

, , , , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Manusi chirurgicale Peha-Taft Classic nepudrate”