Pansament hidroactiv Hydrocoll
Pansament hidroactiv Hydrocoll
187 lei528 lei Select options

Pansament hidroactiv Hydrocoll

187 lei528 lei

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Pansament hidroactiv Hydrocoll – pansament cu hidrocoloid, cu absorbtie rapida, pentru tratamentul umed al plagilor.

Hydrocoll este un pansament absorbant autoadeziv cu hidrocoloid, cu un strat superior semipermeabil, impermeabil pentru microorganisme si apa. Hidrocoloidul se transforma in gel la contactul cu exsudatul din plaga, formand un mediu umed cu efect stimulant asupra granulatiei si epitelizarii.

Recomandari:
Pentru tratamentul umed al plagilor clinice, neinfectate, cu o cantitate de exsudat mica pana la moderata, in special in plagile cu tendinte slabe de vindecare sau care prezinta o intarziere a granulatiei (de pilda in ulcerele de gamba sau in ulcerele de decubit – escare). Adecvat si pentru tratamentul arsurilor de gradul doi.

Variante:

Hydrocoll Sacral – pansament cu hidrocoloid, cu absorbtie rapida, pentru tratamentul umed al plagilor. Forma speciala se utilizeaza pentru tratamentul ulcerelor de decubit (escarelor) in zona sacrala.

Hydrocoll Concave se utilizeaza in zona cubitala (cot) si calcaneana (calcai). Forma speciala face posibila, cu cateva manipulari, modelarea pansamentului intr-un „buzunar” potrivit cu partea corpului unde se realizeaza pansarea.

Pansament hidroactiv Hydrocoll Thin – pansament mai subtire, cu hidrocoloid, cu o capacitate mai scazuta de absorbtie. Se utilizeaza, de preferat, in faza de epitelizare.

Informații suplimentare

Hydrocoll

, , , , , , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pansament hidroactiv Hydrocoll”