Pansament hidroactiv Hydrosorb
Pansament hidroactiv Hydrosorb
102 lei223 lei Select options

Pansament hidroactiv Hydrosorb

102 lei223 lei

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Hydrosorb – pansament cu hidrogel cu efect autoadeziv; pentru o fixare sigura se recomanda benzi adezive hipoalergenice sau fesi flexibile. Cu gel hidrocelular, cu strat superior semipermeabil, impermeabil pentru microbi.

Pansament cu gel hidrocelular, cu strat superior semipermeabil, impermeabil pentru microbi. Hydrosorb este transparent, asigura un mediu umed echilibrat la nivelul plagii, datorita continutului ridicat de apa – aproximativ 60%. Pansamentul stimuleaza procesul de granulatie si epitelizare, avand o biocompatibilitate excelenta. Hydrosorb are efect de tampon, si poate fi indepartat fara sa irite plaga; disponibil si cu margine din film adeziv.

Hydrosorb Comfort are margini acoperite cu un film adeziv hipoalergenic pentru o fixare sigura si impermeabila pentru germeni.

Recomandari:
• Pentru tratamentul hidroactiv al plagii, in special pentru tratamentul plagilor neinfectate in timpul fazelor de granulatie respectiv epitelizare, in ulcerele de gamba si de decubit.
• Adecvat si pentru tratamentul arsurilor pana la gradul 2A, respectiv promovarea reepitelizarii site-urilor donoare, din care s-au prelevat grefe de piele, dupa oprirea sangerarii.
• Datorita foliei detasabile pe care se poate scrie, dimensiunea plagii poate fi documentata in mod excelent.
• Poate fi utilizat sub bandajele compresive si/sau ciorapi compresivi.

Informații suplimentare

Hydrosorb

, , , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pansament hidroactiv Hydrosorb”