Presoterapie - LINFOPRESS MASTER
Presoterapie – LINFOPRESS MASTER

Presoterapie – LINFOPRESS MASTER

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

LINFOPRESS MASTER este cea mai recentă inovație în domeniul presoterapiei peristaltice cu sectoare diferențiate. Acest tip de echipament permite intervenția asupra pacientului într-un mod fiziologic în care este nevoie de ajutor sau tratament constant pentru probleme cauzate de funcționarea defectuoasă a circulației limfatice sau venoase.

LINFOPRESS MASTER adoptă un compresor puternic și silențios care permite cicluri de umflare cu reglare precisă a presiunii (0 ÷ 200 mmHg) pentru fiecare sector individual, afișat în mod constant pe afișajul grafic mare iluminat din spate. Cu LINFOPRESS MASTER, operatorul are o gamă largă de programe de lucru presetate împărțite în cele două categorii „Membre inferioare” și „Membre superioare” și poate stoca programe personalizate în amintirile gratuite disponibile.

LINFOPRESS MASTER este echipat cu opt sectoare independente, cu reglare a presiunii pentru fiecare sector individual (chiar și în timpul tratamentului) pentru un control perfect al gradientului de presiune, cu afișaj. Dispozitivul asigură, de asemenea, funcția de descărcare totală a aplicatoarelor la sfârșitul tratamentului. Secvența de umflare poate fi complet programată de utilizator și stocată în lista „Programe de utilizator”.

Indicații:

Jambierele și brățările LINFOPRESS MASTER adoptă o tehnologie specială cu sectoare suprapuse, care permite obținerea de tratamente fără stază și fluxuri retrograde. În setul „Professional”, blisterele care sunt adăpostite în interiorul aplicatoarelor sunt ușor de îndepărtat, iar fermoarul dublu vă permite să reglați aplicatoarele în funcție de dimensiunea membrelor.

LINFOPRESS MASTER este utilizat pe scară largă în diferitele ramuri ale medicinei: flebologie, medicină sportivă, geriatrie, terapii post-chirurgicale, limfologie și neuro-endocrinologie. Acesta joacă un rol predominant în tratamentul limfedemului rezultat din tulburările veno-limfatice prin operarea unui masaj omogen și constant.

Seria LINFOPRESS MASTER PROFESSIONAL de culoare albastră

Presoterapie - LINFOPRESS MASTER Echipament standard:
– Set de membre inferioare: 2 jambiere cu 6 sectoare cu picior reglabil
– Banda abdominală în două sectoare
– Set de duplicare cu 6 ieșiri

Aplicatoare și accesorii opționale:
– Manșetă cu 8 sectoare (DX / SX)
– Pereche de brățări de 8 sectoare
– Set de duplicare cu 8 ieșiri
– Cuvertură de pat cu buzunare laterale

 

Seria LINFOPRESS MASTER PRATICO de culoare gri

Presoterapie - LINFOPRESS MASTER Echipament standard:
– Set de membre inferioare: 2 jambiere cu 6 sectoare cu picior
– Banda abdominală în două sectoare
– Set de duplicare cu 6 ieșiri

Aplicatoare și accesorii opționale:
– Manson brate 8 sectoare
– Pereche de mansoane brate de 8 sectoare
– Set de duplicare cu 8 ieșiri
– Cărucior TRIO

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Presoterapie – LINFOPRESS MASTER”