Stetoscop electronic 3M Littmann DME3100

2.150 lei

Stoc epuizat

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Unul din cele mai noi modele de stetoscoape create de 3M, Littmann DME3100 ofera o experienta exceptionala in auscultatie.

Studii clinice arata ca detectarea sunetelor dificil de auzit ale inimii si plamanilor precum zgomotul S3, suflul aortic si sunetele anormale ale plamanilor se realizeaza mai usor. Interfata utilizator este incredibil de simpla si nu intrerupe procesul de auscultatie. Ascultati cu incredere.

Stetoscopul Electronic Littmann Model 3100 ofera sunete de o calitate imbunatatita si usurinta in utilizare pentru a stabili un diagnostic corect, de fiecare data.

Ascultati ceea ce ati ratat pana acum.
Calitatea exceptionala a auscultatiei oferita de Modelul 3100 reduce zgomotele perturbatoare cu aproximativ 85% cu ajutorul Tehnologiei de Reducere a Zgomotului Ambiental si amplifica sunetele corporale cu pana la 24 de ori pentru a le putea asculta chiar si pe cele slabe care nu se auzeau pana acum.

Auscultatie rapida.
Puteti asculta imediat, datorita tehnologiei “instant-on”. Stetoscopul Littmann Model 3100 este usor de folosit pentru o auscultatie rapida de fiecare data. Odata pornit: butonul de pornire activeaza becul pentru conditii de lumina slaba, iar daca stetoscopul nu este utilizat intra in modul de “hibernare” pana la inceperea unei noi auscultatii. Setarea dumneavoastra se va mentine de fiecare data cand porniti stetoscopul.

Interfata pe care o asteptati.
Incredibil de simplu si continuu pentru un flux constant al auscultatiei. Ecranul LCD usor de citit permite selectarea frecventei, a nivelului sunetului, afiseaza durata de viata a bateriei si rata ritmului cardiac al pacientului.

Usor, Confortabil si Rezistent.
Stetoscopul Littmann Model 3100 a fost creat pentru a asigura confort si durabilitate, pentru utilizari frecvente, cantarind aproximativ la fel ca un stetoscop cardiologic. Impreuna cu stetoscopul primiti si doua perechi de olive auriculare moi 3M™ Littmann® de dimensiuni diferite, pentru confortul dumneavostra si capsula care nu provoaca senzatia de racoare, asigurand confortul pacientului.

Beneficiile produsului
– Calitate acustica exceptionala
– Senzor de sunet exceptional care ofera cea mai buna experienta acustica
– Tehnologia de reducere a zgomotului ambiental reduce aproximativ 85% din zgomotul perturbator din mediu inconjurator
– Tehnologia de reducere a sunetelor cauzate de frictiune va ajuta sa va concentrati asupra sunetelor pe care trebuie sa le auziti
– Capacitate de amplificare de pana la 24 ori atunci cand sunetele sunt slabe
– Interfata “prietenoasa cu utilizatorul”
– Butoanele de control se gasesc toate in fata si sunt vizibile in timpul auscultatiei
– Ecranul LCD indica setarile si durata de viata a bateriei
– Caracteristica de pornire automata “Auto-on” va permite realizarea imediata a unei noi auscultatii
– Sistem de avertizare in cazul descarcarii bateriei
– Usor si confortabil de utilizat in fiecare zi
– Design sigur pentru multi ani de utilizare fara probleme

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stetoscop electronic 3M Littmann DME3100”