Stetoscop Erka Finesse2
Stetoscop Erka Finesse2
382 lei 220 leiAdaugă în coș
Reduceri!

Stetoscop Erka Finesse2

220 lei

-42%

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Stetoscop Erka Finesse2 construit astfel încât să sprijine medicul în aproape orice situație a pacientului. Diafragma este reversibilă, iar cele două membrane permit o auscultare optimă pe toată gama de frecvențe. Membrana mare este adecvată pentru auscultarea adulților, iar cea mică pentru copii sau pacienți foarte slabi.

Membrana convexă unică a fost special concepută pentru transmiterea tonurilor de frecvență înaltă și joasă. Toate stetoscoapele ERKA Acoustic, Pulse și Child au această membrană, garantându-vă transmiterea absolută a sunetului. Acest lucru maximizează calitatea transmisiei sunetului și minimizează zgomotul extern.

Două canale interne se află paralel în tubul stetoscopului. Acest lucru previne zgomotele de frecare cauzate de două tuburi separate. Prin arcul integrat separat din tub, nu există pierderi acustice de la piept la ureche.

Fiecare stetoscop Erka este echipat cu o diafragmă ergonomică, disponibilă în diferite dimensiuni. Acest lucru permite auscultarea chiar și în zone greu accesibile sau în cazul pacienților diferiți. Diafragma este fabricată din alamă lustruită manual, fără pori, fiind rezistentă la germeni și bacterii.

Binauralele ergonomice, înclinate standard la 15°, se pot adapta individual canalului urechii, astfel încât să puteți lucra perfect. Olivele moi, de formă ergonomică, se vor potrivi perfect canalelor urechii și vor bloca orice sunete externe. Toate componentele utilizate într-un stetoscop Erka pot fi curățate și dezinfectate ușor și temeinic. Membrana este biocompatibilă și sigură dermatologic.

Stetoscop conceput pentru anesteziști, cardiologi, medici de urgență, paramedici, medici de familie, interniști, medici asistenți, studenți de medicină, asistență medicală, anesteziști / îngrijitori, specialiști în boli respiratorii.

Stetoscopul Erka Finesse2 este disponibil într-o varietate de culori: negru, gri deschis, albastru marin, verde inchis, burgundia, albastru deschis, roșu, roz.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stetoscop Erka Finesse2”