Stetoscop Erkaphon Duo
Stetoscop Erkaphon Duo

Stetoscop Erkaphon Duo

281 lei

Disponibil pentru precomandă

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Stetoscopul Erkaphon Duo are o diafragmă dublă reversibilă. Clopotul deschis este special conceput pentru frecvențe joase, iar partea membranei pentru întregul spectru de frecvențe. Gama de aplicații universale, precum și construcția durabilă și compactă fac din Erkaphon un partener de încredere în practica medicală de zi cu zi.

Membrana convexă unică a fost special concepută pentru transmiterea tonurilor de frecvență înaltă și joasă. Toate stetoscoapele Erka Acoustic, Pulse și Child au această membrană, garantându-vă transmiterea absolută a sunetului. Acest lucru maximizează calitatea transmisiei sunetului și minimizează zgomotul extern.

Arcul montat binaural permite transmiterea optimă a sunetelor prin tubul cu un singur canal. Fiecare stetoscop Erka este echipat cu o diafragmă ergonomică, disponibilă în diferite dimensiuni. Acest lucru permite auscultarea chiar și în zone greu accesibile sau în cazul pacienților diferiți. Diafragma este fabricată din alamă lustruită manual, fără pori, fiind rezistentă la germeni și bacterii.

Binauralele ergonomice, înclinate standard la 15°, se pot adapta individual canalului urechii, astfel încât să puteți lucra perfect. Olivele moi, de formă ergonomică, se vor potrivi perfect canalelor urechii și vor bloca orice sunete externe.

Toate componentele utilizate într-un stetoscop Erka pot fi curățate și dezinfectate ușor și temeinic. Membrana este biocompatibilă și sigură dermatologic. Stetoscop conceput pentru paramedici, medici asistenți, asistenți medicali anesteziști / îngrijitori, asistenți medicali / îngrijitori.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stetoscop Erkaphon Duo”