Stetoscop Erkaphon
Stetoscop Erkaphon

Stetoscop Erkaphon

197 lei

Golește

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Erkaphon este un stetoscop special adaptat nevoilor asistentelor și îngrijitorilor, fiind ideal pentru examinări de rutină și măsurarea tensiunii arteriale. Diafragma specială în permite auscultarea chiar și în locuri greu accesibile.

Arcul montat binaural permite transmiterea optimă a sunetelor prin tubul cu un singur canal. Membrana convexă unică a fost special concepută pentru transmiterea tonurilor de frecvență înaltă și joasă. Toate stetoscoapele ERKA Acoustic, Pulse și Child au această membrană, garantându-vă transmiterea absolută a sunetului. Acest lucru maximizează calitatea transmisiei sunetului și minimizează zgomotul extern.

Fiecare stetoscop Erka este echipat cu o diafragmă ergonomică, disponibilă în diferite dimensiuni. Acest lucru permite auscultarea chiar și în zone greu accesibile sau în cazul pacienților diferiți. Diafragma este fabricată din alamă lustruită manual, fără pori, fiind rezistentă la germeni și bacterii.

Binauralele ergonomice, înclinate standard la 15°, se pot adapta individual canalului urechii, astfel încât să puteți lucra perfect. Olivele moi, de formă ergonomică, se vor potrivi perfect canalelor urechii și vor bloca orice sunete externe.

Toate componentele utilizate într-un stetoscop Erka pot fi curățate și dezinfectate ușor și temeinic. Membrana este biocompatibilă și sigură dermatologic.Stetoscop conceput pentru paramedici, medici asistenți, asistenți medicali / îngrijitori, asistenți medicali / îngrijitori, studenți la medicină.

Stetoscopul Erkaphon este disponibil într-o varietate de culori: negru, gri deschis, gri închis, bleumarin, verde închis, verde deschis, burgund, albastru deschis, roz, violet, roșu.

Informații suplimentare

Culori stetoscop Erka

, , , , , , , , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stetoscop Erkaphon”

Adresa ta de email nu va fi publicată.