Stetoscop Finesse Light
Stetoscop Finesse Light

Stetoscop Finesse Light

341 lei

Disponibil pentru precomandă

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Stetoscopul Finesse Light este eficient, conceput din materiale atent selectate, fără compromisuri în standardele de calitate. Finesse Light este bine echipat pentru utilizarea de rutină în practica medicală de zi cu zi.

Stetoscopul are capsula dublă reversibilă, membrana laterală garantează o auscultație optimă pentru întregul spectru de frecvențe, iar clopotul deschis a fost conceput special pentru frecvențe joase. Toate stetoscoapele ERKA Acoustic, Pulse și Child au această membrană, garantându-vă transmiterea absolută a sunetului. Acest lucru maximizează calitatea transmisiei sunetului și minimizează zgomotul extern.

Toate componentele utilizate într-un stetoscop Erka pot fi curățate și dezinfectate ușor și temeinic. Membrana este biocompatibilă și sigură dermatologic. Stetoscopul are o diafragmă ergonomică, disponibilă în diferite dimensiuni. Acest lucru permite auscultarea chiar și în zone greu accesibile sau în cazul pacienților diferiți. Diafragma este fabricată din alamă lustruită manual, fără pori, fiind rezistentă la germeni și bacterii.

Două canale interne se află paralel în tubul stetoscopului. Acest lucru previne zgomotele de frecare cauzate de două tuburi separate. Prin arcul integrat separat din tub, nu există pierderi acustice de la piept la ureche. Binauralele ergonomice, înclinate standard la 15°, se pot adapta individual canalului urechii, astfel încât să puteți lucra perfect. Olivele moi, de formă ergonomică, se vor potrivi perfect canalelor urechii și vor bloca orice sunete externe.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stetoscop Finesse Light”