Stetoscop pediatric Erkaphone Duo Child
Stetoscop pediatric Erkaphone Duo Child

Stetoscop pediatric Erkaphone Duo Child

281 lei

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Stetoscopul Erkaphon Duo Child, de înaltă calitate, a fost special conceput pentru o auscultație optimă. Diafragma cu cap dublu mic este potrivit pentru auscultarea copiilor. Clopotul deschis este special conceput pentru frecvențe joase, iar partea membranei pentru întregul spectru de frecvență.

Membrana convexă unică a fost special concepută pentru transmiterea tonurilor de frecvență înaltă și joasă. Toate stetoscoapele Erka Acoustic, Pulse și Child au această membrană, garantându-vă transmiterea absolută a sunetului. Acest lucru maximizează calitatea transmisiei sunetului și minimizează zgomotul extern.

Arcul montat binaural permite transmiterea optimă a sunetelor prin tubul cu un singur canal. Fiecare stetoscop Erka este echipat cu o diafragmă ergonomică, disponibilă în diferite dimensiuni. Acest lucru permite auscultarea chiar și în zone greu accesibile sau în cazul pacienților diferiți. Diafragma este fabricată din alamă lustruită manual, fără pori, fiind rezistentă la germeni și bacterii.

Binauralele ergonomice, înclinate standard la 15°, se pot adapta individual canalului urechii, astfel încât să puteți lucra perfect. Olivele moi, de formă ergonomică, se vor potrivi perfect canalelor urechii și vor bloca orice sunete externe. Toate componentele utilizate într-un stetoscop Erka pot fi curățate și dezinfectate ușor și temeinic. Membrana este biocompatibilă și sigură dermatologic. Stetoscop conceput pentru specialiști în medicina pediatrică.

Stetoscopul Erkaphon Duo Child este disponibil într-o varietate de culori: negru, gri închis, gri deschis, albastru închis, verde închis, verde deschis, burgund, albastru deschis, roz, violet.

Informații suplimentare

Culori stetoscop Erka

, , , , , , , , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stetoscop pediatric Erkaphone Duo Child”