Stetoscop pediatric Finesse Light Child
Stetoscop pediatric Finesse Light Child

Stetoscop pediatric Finesse Light Child

341 lei

Disponibil pentru precomandă

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Obțineți o auscultație optimă cu stetoscopul pediatric Finesse Light Child! Capsula cu două fețe, ultra-mică, fabricată din alamă cromată, lustruită manual pentru a oferi o strălucire ridicată, are o latură deschisă a clopotului, în special pentru frecvențe joase și o membrană pentru întregul spectru de frecvențe. Pentru a maximiza confortul utilizatorului, orientarea binauralelor pentru urechi poate fi personalizată pentru fiecare utilizator.

Stetoscopul are capsula dublă reversibilă, membrana laterală garantează o auscultație optimă pentru întregul spectru de frecvențe, iar clopotul deschis a fost conceput special pentru frecvențe joase. Toate stetoscoapele ERKA Acoustic, Pulse și Child au această membrană, garantându-vă transmiterea absolută a sunetului. Acest lucru maximizează calitatea transmisiei sunetului și minimizează zgomotul extern.

Toate componentele utilizate într-un stetoscop Erka pot fi curățate și dezinfectate ușor și temeinic. Membrana este biocompatibilă și sigură dermatologic. Stetoscopul are o diafragmă ergonomică, disponibilă în diferite dimensiuni. Acest lucru permite auscultarea chiar și în zone greu accesibile sau în cazul pacienților diferiți. Diafragma este fabricată din alamă cromată, lustruită manual, fără pori, fiind rezistentă la germeni și bacterii.

Două canale interne se află paralel în tubul stetoscopului. Acest lucru previne zgomotele de frecare cauzate de două tuburi separate. Prin arcul integrat separat din tub, nu există pierderi acustice de la piept la ureche. Binauralele ergonomice, înclinate standard la 15°, se pot adapta individual canalului urechii, astfel încât să puteți lucra perfect. Olivele moi, de formă ergonomică, se vor potrivi perfect canalelor urechii și vor bloca orice sunete externe. Stetoscop conceput pentru specialiști în medicina pediatrică.

Stetoscopul Finesse Light Child este disponibil într-o varietate de culori: negru, gri deschis, albastru marin, verde închis, verde deschis, burgund, albastru deschis, roz, violet, roșu.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Stetoscop pediatric Finesse Light Child”