Tensiometru cu manometru Erka Profi Clinic 48
Tensiometru cu manometru Erka Profi Clinic 48
666 lei816 lei Select options

Tensiometru cu manometru Erka Profi Clinic 48

666 lei816 lei

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Modelul Clinic Profi Clinic 48 este un tensiometru extrem de performant, care combină utilizarea eficientă a materialelor de înaltă calitate cu precizia maximă de măsurare și confort optim pentru utilizator. Managementului calității, care include numeroase inspecții materiale și funcționale, garantează precizie și manipulare precisă, mai ales pentru cerințele mediului clinic de zi cu zi.

Utilizarea unei membrane speciale de cupru-beriliu temperat, în combinație cu mecanismul de măsurare din filigran, asigură durabilitate și o precizie constantă ridicată. Tehnologia unică cu două tuburi de conservare a membranelor – dezvoltată de ERKA – garantează durabilitatea maximă chiar și cu utilizarea zilnică. Designul ergonomic, extra plat, în combinație cu construcția sa ușoară, face ca măsurarea tensiunii arteriale să fie foarte confortabilă pentru utilizator în rutina clinică zilnică. ERKA sprijină această rutină clinică cu o supapă cu șurub extra sensibil.

Specificații:
– Supapa sensibilă cu șurub permite utilizatorului să facă măsurători perfecte;
– Capac de protecție, pentru utilizare zilnică în mediul clinic;
– Manșetele GREEN CUFF sunt ușor de curățat, prietenoase cu pielea, biocompatibile și reprezintă un confort optim pentru purtător;
– Utilizarea unei membrane speciale din cupru-beriliu temperat asigură durabilitate, împreună cu o precizie constantă ridicată a dispozitivului de măsurare;
– Tehnologia cu tub dublu de conservare a membranei garantează durabilitate maximă cu utilizarea zilnică.
– Diametru de 48 mm, scară robustă lizibilă în mod optim. Carcasa din alamă anodizată este ușor de curățat și asigură o igienă optimă a suprafeței.

Manșete
Toate ERKAMETER-urile pot fi utilizate cu manșetele de tensiune arterială ERKA GREEN CUFF. Aceste manșete, datorită suprafeței lor unice, sunt biocompatibile, și, prin urmare, sunt deosebit de prietenoase cu pielea. Manșetele nu conțin PVC sau DEHP.
Alegerea unei manșete prea mici sau prea mari în raport cu circumferința brațului superior poate duce la o distorsiune a valorilor măsurate cu până la 30 mmHg. Fiecare manșetă ERKA are instrucțiuni de poziționare clare și etichete de mărime clar recunoscute. Toate dispozitivele de tensiune arterială ERKA SMART și manșetele sunt echipate cu o închidere rapidă, astfel încât manșetele pot fi schimbate rapid, convenabil și fără erori pentru valori optime.
Fabricat în Germania.

Variante:

● Tensiometru Erka Profi Clinic 48 + manșetă Green Cuff Superb Rapid, culoare gri:
– mărime 1, COD: 230.28492 – Preț: 672 lei;
– mărime 2, COD: 230.27492 – Preț: 672 lei;
– mărime 3, COD: 230.26492 – Preț: 683 lei;
– mărime 4, COD: 230.20492 – Preț: 666 lei;
– mărime 5, COD: 230.24492 – Preț: 747 lei;
– mărime 6, COD: 230.29492 – Preț: 816 lei.

Informații suplimentare

Marime manseta Erka

, , , , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tensiometru cu manometru Erka Profi Clinic 48”