Tensiometru cu manometru Perfect Aneroid Clinic 56
Tensiometru cu manometru Perfect Aneroid Clinic 56
860 lei1.010 lei Select options

Tensiometru cu manometru Perfect Aneroid Clinic 56

860 lei1.010 lei

Golește

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Tensiometru Erka Perfect Aneroid Clinic 56 validat clinic, cu manometru cu carcasă cromată, ce asigură o igienă maximă a suprafeței. Designul optimizat ergonomic, precum și suprafața plată asigură o manipulare ușoară. Modelul Perfect Aneroid Clinic 56 prezintă un capac de protecție, pentru utilizare zilnică în mediul clinic.

Designul ergonomic, extra plat, în combinație cu construcția sa ușoară, fac ca măsurarea tensiunii arteriale să fie foarte confortabilă pentru utilizator în rutina clinică zilnică. ERKA sprijină această rutină clinică cu o supapă cu șurub extra sensibil.

Diferite studii științifice au arătat că erorile de citire și greșelile de documentare influențează negativ calitatea citirilor tensiunii arteriale. Prin urmare, cântarele instrumentelor noastre de măsurare a tensiunii arteriale sunt ușor de citit și sunt oferite în diferite dimensiuni. În plus, geometria indicatorului și designul scării au fost perfect armonizate.

Specificații:
– Supapa sensibilă cu șurub permite utilizatorului să facă măsurători perfecte;
– Capac de protecție, pentru utilizare zilnică în mediul clinic;
– Manșetele GREEN CUFF sunt ușor de curățat, prietenoase cu pielea, biocompatibile și reprezintă un confort optim pentru purtător;
– Utilizarea unei membrane speciale din cupru-beriliu temperat asigură durabilitate, împreună cu o precizie ridicată a dispozitivului de măsurare;
– Suprafța carcasei asigură o igienă maximă. Cu un diametru de 56 mm, scara robustă este lizibilă în mod optim.

Manșete
Toate ERKAMETER-urile pot fi utilizate cu manșetele de tensiune arterială ERKA GREEN CUFF. Aceste manșete, datorită suprafeței lor unice, sunt biocompatibile, și, prin urmare, sunt deosebit de prietenoase cu pielea. Manșetele nu conțin PVC sau DEHP.

Alegerea unei manșete prea mici sau prea mari în raport cu circumferința brațului superior poate duce la o distorsiune a valorilor măsurate cu până la 30 mmHg. Fiecare manșetă ERKA are instrucțiuni de poziționare clare și etichete de mărime clar recunoscute. Toate dispozitivele de tensiune arterială ERKA SMART și manșetele sunt echipate cu o închidere rapidă, astfel încât manșetele pot fi schimbate rapid, convenabil și fără erori pentru valori optime. Fabricat în Germania.

Variante:

● Tensiometru Erka Perfect Aneroid Clinic 56 + manșetă Green Cuff Superb Rapid, culoare verde:
– mărime 1, COD: 214.28482 – Preț: 867 lei;
– mărime 2, COD: 214.27482 – Preț: 867 lei;
– mărime 3, COD: 214.26482 – Preț: 874 lei;
– mărime 4, COD: 214.20482 – Preț: 860 lei;
– mărime 5, COD: 214.24482 – Preț: 942 lei;
– mărime 6, COD: 214.29482 – Preț: 1010 lei.

Informații suplimentare

Marime manseta Erka

, , , , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tensiometru cu manometru Perfect Aneroid Clinic 56”