Tensiometru cu manometru SWITCH 2.0 SIMPLEX
Tensiometru cu manometru SWITCH 2.0 SIMPLEX
345 lei398 lei Select options

Tensiometru cu manometru SWITCH 2.0 SIMPLEX

345 lei398 lei

Golește

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Tensiometrul Switch 2.0 Simplex este eficient, rapid și intuitiv, poate fi folosit pentru mai mulți pacienți, având un timp redus de utilizare.

Utilizarea unei membrane speciale cupru-beriliu temperat în combinație cu mecanismul de măsurare din filigran asigură durabilitatea, împreună cu o precizie constantă. În conformitate cu standardele recunoscute la nivel internațional, cum ar fi ANSI / AAMI SP 10, toate dispozitivele de tensiune arterială ERKA sunt rezistente la șocuri, făcându-le ideale pentru utilizarea în practica zilnică. Acest lucru garantează o durată de viață maximă chiar și în utilizarea de zi cu zi.

Designul ergonomic, extra plat, în combinație cu construcția sa ușoară, face ca măsurarea tensiunii arteriale să fie foarte confortabilă pentru utilizator în rutina clinică zilnică. ERKA sprijină această rutină clinică cu o supapă cu șurub extra sensibil.

Specificații:
– Timp redus de utilizare, deoarece dispozitivul este gata pentru utilizarea de către alt pacient după numai câteva secunde;
– Supapă sensibilă cu șurub;
– Manșetele GREEN CUFF sunt ușor de curățat, prietenoase cu pielea, biocompatibile și reprezintă un confort optim pentru purtător;
– Vasul de măsurare poate fi schimbat.

Manșete
Toate ERKAMETER-urile pot fi utilizate cu manșetele de tensiune arterială ERKA GREEN CUFF. Aceste manșete, datorită suprafeței lor unice, sunt biocompatibile, și, prin urmare, sunt deosebit de prietenoase cu pielea. Manșetele nu conțin PVC sau DEHP.
Alegerea unei manșete prea mici sau prea mari în raport cu circumferința brațului superior poate duce la o distorsiune a valorilor măsurate cu până la 30 mmHg. Fiecare manșetă ERKA are instrucțiuni de poziționare clare și etichete de mărime clar recunoscute. Toate dispozitivele de tensiune arterială ERKA SMART și manșetele sunt echipate cu o închidere rapidă, astfel încât manșetele pot fi schimbate rapid, convenabil și fără erori pentru valori optime.
Fabricat în Germania.

Variante:

● Tensiometru Erka SWITCH 2.0 SIMPLEX + manșetă Green Cuff Superb D-Ring, culoare gri:
– mărime 3, COD: 294.46894 – Preț: 345 lei;
– mărime 4, COD: 294.40894 – Preț: 358 lei;
– mărime 5, COD: 294.44894 – Preț: 398 lei.

Informații suplimentare

Marime manseta Erka

, ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tensiometru cu manometru SWITCH 2.0 SIMPLEX”

Adresa ta de email nu va fi publicată.