Tensiometru digital Erkameter E Flex
Tensiometru digital Erkameter E Flex
2.970 lei3.237 lei Select options

Tensiometru digital Erkameter E Flex

2.970 lei3.237 lei

Golește

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Erkameter E Flex este un tensiometru inovator, complet autonom, cu un design modern, cu precizie de măsurare superioară și concept de operare intuitiv, ce satisface cel mai bine cerințele practicii medicale de zi cu zi.

Poate fi utilizat fie ca unitate mobilă, în picioare, pe secție, fie prins pe perete sau șină în sala de examinare, în funcție de nevoile clinice. Măsurarea de rutină a presiunii sanguine în practica medicală de zi cu zi se efectuează în modul RAPID, în timp ce modurile ADVANCED și CLASSIC ajută la diagnosticul și tratamentul bolilor cardiace. În plus, Erkameter E flex detectează în mod fiabil tulburările de ritm cardiac și artefactele mișcării.

Măsurarea tensiunii arteriale
Măsurători exacte din punct de vedere medical ale tensiunii arteriale în conformitate cu cele mai recente recomandări ale Societății Europene de Hipertensiune (ESH): cu modurile sale combinate de măsurare Automat și Manual, Erkameter E Flex implementează strict standardele ESH și garantează în orice moment valori de măsurare fiabile și relevante din punct de vedere medical în diagnosticul profesional. Chiar și prin măsurarea grupurilor dificile de pacienți – de exemplu gravide – modurile CLASSIC oferă valori corecte: măsurarea se face prin auscultare cu stetoscopul, doar pomparea și memoria sunt realizate de Erkameter E Flex.

Validat de un laborator de testare independent care utilizează standardele Societății Europene de Hipertensiune, Erkameter E Flex a obținut cele mai bune note în ceea ce privește măsurarea exactității în comparație cu toate celelalte instrumente de măsurare a tensiunii arteriale testate. Exactitatea de măsurare a Erkameter E creează încredere în valorile de măsurare și, prin urmare, în diagnostic și terapie.

Manșete
Toate ERKAMETER-urile pot fi utilizate cu manșetele de tensiune arterială ERKA GREEN CUFF. A ceste manșete, datorită suprafeței lor unice, sunt biocompatibile, și, prin urmare, sunt deosebit de prietenoase cu pielea. Manșetele nu conțin PVC sau DEHP.
Folosind myERKA, valorile măsurate electronic ale tensiunii arteriale pot fi transferate, stocate și interpretate foarte ușor. Software-ul myERKA oferă o interfață GDT, astfel încât valorile tensiunii arteriale sunt transmise direct în evidența electronică a pacientului din cabinetul dumneavoastră EDP.

Specificații tehnice:
● Trei moduri de măsurare a tensiunii arteriale:
– modul RAPID – pentru măsurători simple;
– modul AVANSAT – pentru măsurători în conformitate cu liniile directoare ale Societății Europene de Hipertensiune (ESH). Aceste 2 moduri de măsurare sunt automate;
– modul CLASSIC – manual, în care este utilizat stetoscopul
● Ecran tactil full-color 4.2” TFT, ce permite operarea ușoară. Spațiul suficient de memorie permite stocarea și vizualizarea clară a citirilor măsurate, precum și o interpretare perfectă. Structura simplă a dispozitivului asigură ușurința utilizării.
● Alimentare: baterie litiu-ion;
● Dimensiuni: 270 mm x 230 mm x 15 mm + trepied
● Greutate: aproximativ 4.8 Kg
● Afișaj: afișaj digital
● Memorie: 500 de citiri pentru fiecare mod de măsurare
● Metodă de măsurare: oscilometrică
● Fabricat în Germania

Variante:

● Tensiometru digital Erkameter E Flex + set manșete Green Cuff Smart Rapid, culoare gri, mărime 3-5, COD: 421.71293 – Preț: 2970 lei;
● Tensiometru digital Erkameter E Flex + set manșete Green Cuff Smart Rapid one piece, culoare gri, mărime 3-5, COD: 421.81293 – Preț: 2970 lei;
● Tensiometru digital Erkameter E Flex + cutie 10 manșete Green Cuff Smart single patient, culoare alb:
– mărime 3, COD: 421.56473 – Preț: 3184 lei;
– mărime 4, COD: 421.50473 – Preț: 3148 lei;
– mărime 5, COD: 421.54473 – Preț: 3237 lei;

Informații suplimentare

Erkameter E Flex + mansete

, , , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tensiometru digital Erkameter E Flex”