Tensiometru Omron M7 Intelli IT AFIB
465 lei Adaugă în coș

Tensiometru Omron M7 Intelli IT AFIB

465 lei

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Tensiometrul Omron M7 Intelli IT este un tensiometru automat de brat, de calitate superiora, cu manseta Intelli Wrap (22-42 cm) si cu transmisie Bluetooth catre un smartphone iOS sau Android, utilizand aplicatia Omron Connect.

Tensiometrul OMRON M7 Intelli IT – cu functie AFIB (detectarea fibrilatiei atriale), cu Bluetooth, face parte din noua generatie de tensiometre inteligente ce combina tehnologii avansate cum ar fi manseta „Intelli Wrap”, utilizarea de aplicatii iOS sau Android, precum si Bluetooth pentru conectarea la un SmartPhone. De asemenea, permite urmarirea evolutiei valorilor tensionale cu ajutorul unui telefon SmartPhone utilizand aplicatia Omron Connect.

Manseta Intelli Wrap (22-42cm) se potrivește pe aproape toate bratele adultilor si impreuna cu senzorul de pozitionare / infasurare corecta incorporat in tensiometru, valorile tensionale sunt inregistrate cu precizie.

Caracteristici:
– Tensiometru de brat, complet automat, extrem de precis datorita tehnologiiilor de ultima generatie incorporate.
– Aparat recomandat pentru uz personal sau pentru clinici.
– Aparat recomandat si pentru utilizarea de catre pacientele insarcinate si cele cu preeclampsie, conform protocolului modificat al Societatii Europene de Hipertensiune. Aparatul a fost validat pentru utilizare la pacientii cu diabet (Tip II).
– Foloseste tehnologia IntelliSense care ofera usurinta, confort si precizie in utilizare.
– Tehnologie dual – sistem de control al calitatii masuratorilor
– Masurare rapida – valorile masurate se inregistreaza cu data si ora la care au fost obtinute
– Posibilitatea detectiei pulsului neregulat, avand un simbol pentru pulsul neregulat.
– LED pentru alertare in cazul hipertensiunii, functie de monitorizare a hipertensiunii arteriale matinale
– Senzor de detectie a pozitionarii corecte a mansetei pe brat
– Senzor de detectie a miscarii corpului in timpul masuratorii, indica daca pacientul s-a miscat prea mult incat ar fi putut influenta rezultatul.
– Simbol pentru valoarea medie
– Cel mai mare afisaj pentru tensiometrele existente pe piata
– Dimensiunea mansetei este de 22-42 cm
– Componenta principala a tensiometrelor OMRON, respectiv senzorul de presiune, este fabricata in Japonia.
– 1500 masuratori cu un set de baterii
– 100 memorii x 2 utilizatori
– Garantie 3 ani

 

Istoric
OMRON M7 Intelli IT are un ecran dual, putand, astfel, sa comparați ultimele rezultate cu alte valori zilnice si mediile dvs. saptamanale. Puteti sa va urmariti tensiunea arteriala in timp, pe masura ce valorile tensionale se actualizeaza automat pe telefonul mobil prin intermediul aplicatiei de conectare OMRON Connect.

Detectarea AFib
Apasati si mentineti apasat butonul de pornire timp de 2 secunde. Dispozitivul va masura tensiunea arteriala si va detecta AFib cu o specificitate si sensibilitate ridicate.

Manseta
Infasurati manseta la cel putin un deget deasupra liniei cotului. In timpul umflarii, pictograma de pozitionare corecta a manșetei va va semnala dacă aceasta este pozitionata corect. Cu ajutorul noii mansete OMRON Intelli Wrap eliminati determinarile incorecte asociate cu poziționarea incorectă. Aceasta manseta dispune de un tub interior mai lung care se pozitioneaza în jurul brațului. Prin urmare, indiferent de modul in care pozitionati manseta (chiar și la 180 de grade de artera brahiala), puteți fi siguri in privinta acuratețetii rezultatelor.

Tehnologia Intellisense
– Ofera cea mai rapidă umflare posibilă a mansetei
– Umfla manseta la presiune optima
– Dezumflare optimizată (cât se poate de rapid) a mansetei

Utilizarea functiei de memorie
– Tensiometrul stocheaza automat în memorie pâna la 100 de rezultate pentru fiecare utilizator (1 si 2).
– Aparatul poate sa calculeze o valoare medie pe baza rezultatelor ultimelor 3 masuratori realizate în interval de 10 minute.

Utilizarea modului Vizitator
– Tensiometrul stocheaza în memorie valorile masuratorilor pentru doi utilizatori.
– Vizitator poate fi utilizat pentru a efectua o singura masuratoare pentru alt utilizator. Atunci când este selectat modul Vizitator, în memorie nu se stocheaza nicio valoare a masuratorilor.

MOD DE UTILIZARE

Efectuarea unei masuratori in modul Afib – tensiometrul dumneavoastra inregistreaza automat 3 valori consecutive la intervale de 30 de secunde si afiseaza media acestora. Daca exista posibilitatea de prezenta a fibrilatiei atriale (Afib), va aparea „simbolul indicator Afib“. Acesta nu este un diagnostic, reprezinta doar detectarea potentiala a prezentei fibrilatiei atriale. Trebuie sa contactati medicul pentru a discuta rezultatele obtinute. Daca prezentati simptome in acest sens, contactati un specialist.

Verificarea valorilor in modul de comparatie
– Apare atunci când valoarea a fost inregistrata in modul Afib.
– Apare daca posibilitatea de prezenta a fibrilatiei atriale* a fost detectata in timpul masurarii in modul Afib. Daca continua sa apara, va recomandam sa consultati si sa urmati recomandarile medicului dumneavoastra.
– Apare daca „SYS“ este de 135 mmHg sau mai mult si/sau „DIA“ este de 85 mmHg** sau mai mult.
– {OK} Mansonul este suficient de strâns / {pictograma neagra}. Amplasati mansonul din nou MAI STRÂNS.
– Apare atunci când corpul dumneavoastra se misca in timpul masurarii. Scoateti mansonul, asteptati 2-3 minute si incercati din nou.
(Functia de detectare a miscarii corpului este dezactivata când exista posibilitatea de prezenta a fibrilatiei atriale sau daca sunt detectate batai neregulate ale inimii in timpul masurarii in modul Afib.)
– Apare atunci când sunt detectate batai neregulate ale inimii* in timpul masurarii. in cazul in care continua sa apara, se recomanda sa consultati medicul. (Nu apare in timpul masurarii in modul Afib)

* Fibrilatia atriala si bataile neregulate ale inimii sunt definite printr-un ritm care este cu 25% mai mic sau cu 25% mai mare decât ritmul mediu detectat in timp ce tensiometrul dumneavoastra masoara tensiunea arteriala. Diferenta dintre functia de indicare a prezentei fibrilatiei atriale si functia de indicare a batailor neregulate ale inimii este:
Functia de indicare a prezentei fibrilatiei atriale: detecteaza posibilitatea prezentei fibrilatiei atriale prin 3 masuratori.
Functia de indicare a batailor neregulate ale inimii: detecteaza batailor neregulate ale inimii, inclusiv fibrilatia atriala, printr-o singura masuratoare.

** Definitia hipertensiunii arteriale se bazeaza pe orientarile ghidului 2018 ESH / ESC.

Pachetul contine:
– Tensiometru Omron M7 Intelli IT
– Manseta comfort
– Husa de protectie
– Baterii alcaline
– Manual de utilizare
– Certificat garantie

Informații suplimentare

automat

22-42 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tensiometru Omron M7 Intelli IT AFIB”