Terapia cu laser dentar - LUMIX® C.P.S.®
Terapia cu laser dentar – LUMIX® C.P.S.®

Terapia cu laser dentar – LUMIX® C.P.S.®

Livrare rapida oriunde in Romania

  • Echipamente originale, cu garantie inclusa
  • Suport tehnic online
Plata online cu cardul

Descriere

Terapia cu laser dentar LUMIX® C.P.S.® – LUMIX® C.P.S.® este un laser multidiodic inovator de mare putere cu emisie C.P.S.® (continuu, pulsat și superpulsat) care efectuează fotobiostimulare eficientă în domeniul dentar.

– DIODĂ PULSATĂ și SUPERPULSATĂ la lungimea de undă de 910 nm.
– DIODĂ DE MODULARE CONTINUĂ în frecvența lungimii de undă 810 nm.
– DIODĂ ROȘIE 400mW la lungimea de undă 650 nm.

Sistemul multiplu cu lungime de undă C.P.S.®

Lungimea de undă triplă (650nm – 810nm – 910nm) a LUMIX® C.P.S.® Dental și puterea de vârf ridicată (100W) asigură în special penetrarea profundă a țesuturilor.

Este un sistem exclusiv, extrem de tehnologic al Fisioline®, care permite combinarea emisiilor diferitelor tipuri de surse laser, permițând suprapunerea caracteristicilor speciale, cum ar fi puterea de vârf ridicată a surselor superpulsate și puterea medie ridicată a surselor continue la diferite lungimi de undă disponibile.

Avantajele sistemului C.P.S.®

• Lungime de undă multiplă. Lungimi de undă selectate pentru a asigura uniformitatea distribuției energiei de la straturile de suprafață la straturile mai profunde.
• Combinare și sincronizare. Sincronizarea și combinarea diferitelor tipuri de surse continue, pulsate și superpulsate permite intervenția directă atât asupra simptomatologiei, cât și asupra cauzei bolilor.
• Suprapunere: punct unic. Diodele suprapuse optic amestecate cu fibre optice pentru a implementa iradiere omogenă într-un singur punct.

Timpi reduși

Densitatea ridicată a energiei, diferita biostimulare a diferitelor lungimi de undă și efectul termic obținut cu LUMIX® C.P.S.® Dental permit utilizatorului să lucreze cu tratamente extrem de rapide, reducând numărul de aplicații.

DOMENII DE UTILIZARE:

CHIRURGIE POST-ORALĂ

Reduce componenta inflamatorie și infecțioasă a peri-implantitei; accelerează timpul de osteointegrare atât în implantologie, cât și în intervenții (consolidarea biomaterialelor), stimulând regenerarea osoasă; reduce edemul postoperator în chirurgia extractivă. Poate fi utilizat atât imediat după operație în scop preventiv, cât și după un timp pentru a reduce edemul prezent. Este, de asemenea, indicat pentru tratamentul paraesteziei mandibulare.

PARODONTOLOGIE

Este indicat pentru tratamentul gingivitei și al buzunarelor parodontale; îmbunătățește complianța țesuturilor în chirurgia mucogingivală în general și în grefe în special, în locul donatorului și în locul destinatarului.

ENDODONȚIE

Este eficient ca analgezic după tratament endodontic și ca antiedem; reduce timpul de răspuns reparator al țesuturilor periapicale.

PATOLOGIE ORALĂ

Accelerează timpul de vindecare a leziunilor infecțioase ale mucoaselor cu acțiune decontaminantă (leziuni aftoase, leziuni labiale herpetice, cheilită angulară herpetică, lichen plan) sau de tip traumatic.

DISFUNCȚIA ARTICULAȚIEI TEMPOROMANDIBULARE ( ATM )

Este indicat pentru tratamentul sindroamelor dureroase, ca antiflogistic intra și extracapsular.

DESENSIBILIZAREA DENTINALĂ

Este indicat pentru tratamentul combinat cu gel de fluor pentru a crește și prelungi efectul desensibilizant în timp

TERAPIA DURERII

Biostimulare, terapie antalgica, terapie antiinflamatorie, post-traumatica, tratamentul sindromului de arsura la nivelul gurii ( BMS ), acupunctura fara ace.

MEDICINĂ ESTETICĂ

Fotorejuvenare, fotobiostimulare, acțiune anti-îmbătrânire, tonifiere a pielii, reducerea acneei, reducerea cicatricilor post-acneice.

Wizard: ghidul dvs. pas cu pas

Expertul conduce operatorul în selectarea protocoalelor terapeutice prestabilite datorită unui software intuitiv și a unui ecran tactil color mare.

O tehnologie interactivă
LUMIX® C.P.S.® Dental este un laser extrem de versatil și intuitiv, care permite controlul ușor al dozei de energie prin modularea automată a parametrilor furnizați în raport cu zona de tratat și cronicitatea patologiei.

LUMIX® C.P.S.® Dental oferă operatorului opțiunea de a crea programe personalizate concepute pentru pacient și indicate pentru patologiile și zonele specifice care trebuie tratate pentru tratamente rapide și eficiente.

Afișaj cu ecran tactil

Terapia cu laser dentar - LUMIX® C.P.S.®
Interfata LUMIX® C.P.S.® Dental afiseaza paramerii pe un ecran tactil color de 4.3” ce permite citirea de la distanta si pentru a oferi operatorului controlul performantelor corecte ale dispozitivului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Terapia cu laser dentar – LUMIX® C.P.S.®”